PERSONAL TRAINING

 

100% aandacht bij het bereiken van jouw sportieve doel!

Wat houdt het in?

Bij de privé looptraining wordt je 1 op 1 begeleid en gaan we je houding en techniek analyseren en verbeteren voor optimale prestatie om je persoonlijke doelen te bereiken. Uw Personal Trainer is gericht op inspiratie, motivatie en activatie. Personal Training gaat een stap verder en is gericht op het versnellen van je trainingsresultaat.

Met een privétraining kunt u werken aan de volgende aspecten:

 

  • Techniek

  • Variatie in trainingen

  • Uw eigen persoonlijk record verbeteren

  • Naar een wedstrijd toewerken

  • Snelheid

  • Duurvermogen

  • Plezier beleven

 

 

Maatwerk

 

Ieder mens is uniek. Personal Training betekent persoonlijke aandacht en een trainingsplan dat op jouw lijf geschreven is. Jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden staan daarbij altijd centraal. Daar betaal je voor en daar krijg je ook wat voor terug.

Flexibiliteit

 

Je hebt een druk leven. Het is daarom niet altijd makkelijk om sport, werk en sociale activiteiten te combineren. Sport je het liefst in de club, buiten de club of thuis? Geef je de voorkeur aan ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds? In goed overleg met onze Personal Trainers is alles mogelijk.

Ervaring


Onze Personal Trainer Remy Vasseur beschikken over bijzondere coaching vaardigheden en een groot arsenaal aan oefeningen die je nog sneller en beter helpen bij het bereiken van je doelstellingen. 

 

Remy Vasseur staat ook wel bekend als 'De Speer van Zeeland'. Hij is een van de snelste triatleten van Zeeland. Hij werd 2 maal eerste bij de Triatlon Zeeland Vlissingen en eindigde dit najaar als snelste Zeeuw bij de Zeeuwse Kustmarathon. Ook nationaal heeft hij inmiddels diverse overwinningen op zijn naam mogen zetten.

 

Door zijn jarenlange ervaring en kennis zorgt hij ervoor dat je meer rendement haal uit jouw wekelijkse sportactiviteiten en prestatieverbetering.

 

 

BUDDY TRAINING

 

Buddy training is personal training voor twee of max. 3 personen. In plaats van dat jij alleen aan de slag gaat, ga jij samen met een vriend of vriendin voor jullie doel. Zo kunnen jullie elkaar extra motiveren. Tijdens de trainingen zal er een fun factor ontstaan en zal er soms een wedstrijdelement voor komen.

 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? 

 

Vul het contactformulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw reactie is succesvol verzonden! Wij proberen binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.

Tip! Zie ook onze andere gerelateerde cursussen:

 

  • Trainingsschema's op maat